mobil:+3620 337 0732

Hétfő-Vasárnap: 08.00-20.00

közösségi 

Kérdések és válaszok

Hogyan foglaljam le a hajót?

Amennyiben egyedül szeretne hajót választani, online foglalási menünk segítségével azt is megteheti, vagy kérje ki tanácsunkat - igényeinek megfelelő, egyedi ajánlatot készítünk Önnek! Miután kiválasztotta a hajót, azt több napig fenntartjuk Önnek kötelezettség nélkül, hogy legyen ideje megszervezni az utazást, ill. tudjon egyeztetni hajós csapatával. A hajót az első részlet (azaz a teljes összeg 50%-ának befizetése) után tekintjük lefoglaltnak, de ha az indulási időpontig 14 napnál kevesebb van hátra, a teljes bérleti díj egyben fizetendő. A bérleti díjat készpénzzel vagy banki átutalással egyenlítheti ki.

Mi kell hozzá, hogy hajót bérelhessek?

Kettő lehetőség közül kell választania. Kapitánnyal vagy önállóan szeretné-e hajót bérelni?

Amennyiben önállóan tervezi a vitorlásbérlést, rendelkeznie kell - mint a hajó kapitánya - hajóvezetői képesítéssel és az okmányon található érvényes egészségügyi alkalmassággal. Önálló hajóbérlés esetén minden kedves bérlőnknek segítünk a vitorlástúra útvonalának megtervezésében, behajózáskor (átvételkor) pedig bemutatjuk a hajót és részletesen ismertetjük működését.

Amennyiben hajónkat kapitányi szolgáltatással béreli ki, úgy a kifogástalan állapotú hajó mellé egy gyakorlott, udvarias kapitányt is biztosítunk, aki ismeri a hajót, a Balatont és az időjárásnak megfelelő túrát állítja össze az Önök részére. Feladata a hajóbérlés ideje alatt a vitorlázás élményének legpozitívabb bemutatása, mely az utasok habitusához illeszkedik. Ennek keretében lehetőség van felügyelet mellett a hajó irányítására is. A felelősség a kapitányé, az élmény mindenkié.

Milyen hajók bérlésére van lehetőségem?

Charter flottánk 2 db Jeanneau 36i vitorláshajóból ál. Hajóink biztonságosak, tiszták, vitorlázatuk kifogástalan állapotú, kezelhetősége praktikus, gyors, akár egy személy számára is könnyen használható.

Hol találhatóak a hajók?

A hajók a balatonföldvári Bahart kikötőben található.

Érvényes-e a horvát tengeri sporthajós képesítés Magyarországon?

A horvát tengeri sporthajós képesítés nem érvényes a magyar belvízeken és nem felel meg a magyar tengeri kedvtelési célú kishajó-vezető képesítéseknek sem.

Milyen kikötői szolgáltatások vannak?

hajók Étterem kávézó áram elsősegély ivóvíz parkoló zuhany 

Melyik balatoni kikötőbe hajózhatok térítésmentesen?

A Bahart kikötőkben egy vendég éjszakát díjmentesen eltölthet, tehát kiváló túrázási lehetőséget kap a hajóbérléssel együtt az egész Balatonon.

Kell kauciót fizetni?

Igen, 200.000,-Ft, ennek részleteit az ÁSZF-ben találja.

Vannak kedvezmények?

Több napos bérlés esetén jelentős kedvezményt biztosítunk Önnek.

Milyen ruhát vigyek magammal?

Puha, világos talpú cipőt vagy deckcipőt. Kerülendő a keménytalpú, magassarkú, valamint a sötét talpú cipő a fedélzeten. Javasoljuk, hogy tegyen be a csomagjába kényelmes, az időjárásnak megfelelő alsó és felsőruházatot, valamint egy széldzsekit!

A napszemüvegről, fehér sapkáról és a magas faktorszámú naptejről se feledkezzen meg! Bár törölköző van a hajón, azért tegye be a sajátját is, ami jó szolgálatot tehet a napközbeni strandolásnál. 

A mentőmellény a kötelező felszerelés része, mi biztosítjuk.

Mit tegyünk műszaki hiba, károsodás estén?

Bármilyen probléma, károsodás vagy baleset esetén haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot flottamenedzserünkkel, aki elmondja hogy mi a teendő és azonnal intézkedik. Flottamenedzserünket 08.00-20.00 között mindig eléri.

 

Keressen személyesen

Holovits Yacht Charter

Balatonföldár, BAHART Kikötő

(Marika büfé fölött)

Amikor kereshet bennünket

Hétfőtől Péntekig: 8:00am - 5:00pm
 

Kérdezzen bátran

eva@holovits.hu
+36 20 337 0732