mobil:+3620 337 0732

Hétfő-Vasárnap: 08.00-20.00

közösségi 

Balatoni hajóbérlés, vitorlázás

Hajóbérlés, vitorlás bérlés

Jeanneau Sun Odyssey 36i vitorláshajó-bérlés a Balaton legszebb, legjobban megközelíthető kikötőjében, Balatonföldváron. Fedezze fel a Balatont vitorláshajónk fedélzetéről! Béreljen nálunk vitorláshajót, akár kormányossal is.

Balatonföldvár kitűnő kiindulópont akár csillagtúrát, akár - kihasználva az ingyenes vendégéjszakákat a BAHART által üzemeltetett kikötőkben -, egy hosszabb túrát szervezünk. Innen mind a Keleti- mind a Nyugati-medence könnyen elérhető, így változatos úti célokat jelölhetünk ki magunknak minden napra. Megcsodálhatjuk Tihanyt, a Sajkodi strandot, kicsit távolabb Ábrahámhegy, Badacsony és Szigliget vár bennünket.

Miért érdemes vitorlás hajót bérelni?

  • nem terhelik Önt a tulajdonosokat érintő költségek,
  • a hajó napi bérlése nem kerül többe, mint egy színvonalas balatoni szállodában eltöltött éjszaka,
  • vitorlázás közben olyan csodálatos élményekkel gazdagodhat, amit a parton nem tud átélni,
  • belekóstolhat az igazi szabadság ízébe!

Lefoglalom

Miért jó vitorlázni?

Amikor a vitorlákat jó szél dagasztja, hajónk kissé megdőlve, szinte hangtalanul méltóságteljesen siklik a Balaton selymes vizében. Balatonföldvár kitünő kiinduló pont lehet akár csillagtúrát, akár, kihasználva az ingyenes vendégéjszakákat, egy hosszab túrát szervezünk. Megcsodálhatjuk Tihanyt, a Sajkodi strandot, kicsit távolabb Ábrahámhegy, Badacsony és Szigliget vár bennünket. 

Ajánlataink

Kihívás:

A vitorlázás amatőröknek, profiknak egyaránt kihívás, hiszen a szelet szolgálatba állítani lehet munka, szórakozás, kikapcsolódás vagy éppen kőkemény sport is. Egy 4,5 tonnás, több mint 10 méteres hajó már a kikötőben megmutatja, hogy igazi odafigyelést kíván. Aki már vitorlázott, annak nem kell elmondani, hogy mitől olyan csoda ez! Aki még kezdő, vagy még nem hajózott, az jöjjön el és próbálja ki velünk és hihetetlen élményekben lesz része!

Élmény:

Amikor a vitorlákat jó szél dagasztja, hajónk kissé megdőlve, szinte hangtalanul, méltóságteljesen siklik a Balaton selymes vizében. Aki már próbálta, elmondhatja, hogy nincs is annál jobb érzés, mint deck vízen suhanni, vitorlázva haladni a kiszemelt cél felé.

Pihenés:

Tökéletes kikapcsolódás/kiszakadás a mindennapokból! Kihajózni félvízre, lehorgonyozni, napozni, fürödni, megállni a Balaton egyik legszebb strandja, a Sajkodi strand előtt. Vagy megcsodálni Ábrahámhegy, Badacsony, Szigliget gyönyörű partvonalát a víz felől.

Szórakozás:

Felpakolni a gyerekeket, összeállni a haverokkal, naplementét nézni egy pohár rozé mellől...

Lefoglalom

Hajóink

vitorlás foglalás

Jeanneau Sun Odyssey 36i

Keressen személyesen

Holovits Yacht Charter

Balatonföldár, BAHART Kikötő

(Marika büfé fölött)

Amikor kereshet bennünket

Hétfőtől Péntekig: 8:00am - 5:00pm
 

Kérdezzen bátran

eva@holovits.hu
+36 20 337 0732